Royaal wonen

transformatie naar een moderne woonboerderij

 • AOZ
 • AOZ

Transformatie van een boerderij met achterstallig onderhoud naar een moderne, van alle comfort voorziene woonboerderij.

Contact

Facts

 • Woonboerderij met modern comfort

  Bij de renovatie was comfort voor de nieuwe inrichting het uitgangspunt. Een ruime indeling voor alle kamers, aaneengesloten voor maximale verbinding.

 • Maatwerk meubelen van dutchLIONHEART

  Maatwerkmeubilair en wand- en vloerafwerkingen, verlichting en accessoires van dutchLIONHEART en Natuurlijk Stoer Woonbeleving.

 • Totaalproject en turnkey

  Complete renovatie en realisatie door perfecte samenwerking tussen de verschillende partijen die de bouw hebben gerealiseerd.

Renovatie

de oude boerderij bleek bij het verwijderen van de oude dak bekleding in slechtere staat dan verwacht, waardoor de bovenbouw ook compleet gerenoveerd werd. De uitbreiding met eiken balken, de dakkapellen en de nieuwe rieten kap is als totaalplaatje bijzonder goed geslaagd. De prettige samenwerking tussen de diverse partijen zorgde voor een sluitende deadline, ongeacht de onverwachte meerwerkzaamheden.

Puur en leefbaar

De materialen, uitstraling en indeling van deze boerderij zorgen ervoor dat de bewoners hier nog tientallen jaren met veel plezier kunnen wonen. De materialen kunnen tegen een stootje, zijn vergevingsgezind qua vlekgevoeligheid en maken het op deze manier tot een fijn, leefbaar en comfortabel woonhuis.