Over ons

Wie zijn wij?

Ge(L)inked!

AOZ interieur wordt gevormd door Marco en Els van Leeuwen.
AOZ interieur is ontstaan uit Atelier op Zolder interieurprojecten, letterlijk gestart op zolder achter de waslijn. Gestart in 2004, en vandaar veel ervaringen rijker. Uitgangspunt van onze ontwerpen is en blijft, verbinding met het natuurlijke.
Door het gebruik van natuurlijke materialen, verweerde materialen, hergebruik van materialen zorgen we voor verbinding tussen gebruik, uitstraling en genieten. Genieten van het interieur, maar ook de omgeving hoort daarbij.
Om onze visie kracht bij te kunnen zetten voeren we vanaf 2015 ons interieurmerk dutchLIONHEART.
Stoere, robuurste en uitsluitend natuurlijke materialen zorgen voor een mooi assortiment in verlichting, verf, vloeren en overige interieurproducten.
Privé genieten we met onze kinderen enorm van lekker eten, uit eten gaan (met vrienden), wandelen over strand en struinen door de bossen (geocaching).
Ontspannen doen we ook tijdens lekkere vakanties (ver weg) waar we inspiratie kunnen opdoen voor nieuwe ideeën en belevingen. Els wil graag samen met de kinderen op het paard de natuur in, waar ik dan meer met de fotocamera in de weer ben.
We houden van lekkere goede muziek waar nog wat cultuur in zit (Dropkick Murphys, Flogging Molly, Bruce Springsteen, Volbeat, Foo Fighters, maar ook Queen, Michael Kiwanuka, Samuel Jack, Muse, Pearl Jam en nog vele, vele anderen).