Nieuwbouw hoevewoning

ontworpen van binnen naar buiten

  • AOZ

Deze nieuwbouw woning in Kempische hoeve stijl is vanaf de eerste gesprekken een samenwerking tussen AOZ interieur en Bouwkundig Bureau van Kuilenburg geweest.

Contact

Facts

  • Interieur en architectuur.

    Bij het ontwerpen van deze woning hebben we van binnen naar buiten gedacht. Door het betrekken van de architect bij de eerste gesprekken ontstaat een perfect geheel.

  • Sfeervol en functioneel.

    De samenwerking zorgt ook voor een prachtige combinatie tussen functie, sfeer en beleving, van binnen naar buiten en vice versa.

  • Nieuwbouw in Kempische hoeve stijl.

    Moderne interpretatie van de traditionele Kempische hoeve. Sober kleurgebruik, grote raamoppervlakken gecombineerd met ambachtelijke details.

Kempische stijl

Uitgangpunt voor de buitenzijde van deze hoeve was de Kempische bouwstijl. De doorlopende gevels, details met betonnen smeerrand bij de dakrand, verspringende volumes en getoogde elementen zijn maar een paar kenmerken.

Modern en licht.

De inrichting heeft een strakke, moderne uitstraling gekregen waarin enkele krachtige kleuren voor het contrast zorgen. De contrasten in vloeren geven de afzonderlijke ruimtes elk hun eigen identiteit.