Nieuwbouw boerderij villa

Karakter door materiaalgebruik

 • AOZ
 • AOZ

Deze prachtige luxe boerderijvilla is een echte gezinswoning. Niveauverschillen geven deze woning extra speelsheid, de open balustrades versterken dat beeld.

Contact

Facts

 • Natuurlijke stoere uitstraling

  Door het toepassen van betonvloeren, eiken spanten, stalen balustrades met glas is een stoere, natuurlijke uitstraling ontstaan.

 • Compleet interieur ontwerp

  Voor deze woning hebben we het hele woonhuis qua ontwerp ingericht en de begeleiding van de aanbesteding van het interieur verzorgd.

 • Openheid afsluitbaar maken

  Doordat er grote glaselementen in het ontwerp zijn verwerkt, kunnen functies gescheiden worden van elkaar, maar toch blijf je betrokken bij het gezin.

Moderne boerderijvilla

Het ontwerp van de woning is open met veel verbinding tussen de diverse gebruiksfuncties. Op deze manier is een levendige woning ontstaan waar iedereen in het gezin de verbondenheid met elkaar voelt. Vanuit de speelkamer in de kelder houd je contact met de keuken en de eetkamer, van het kantoor houd je contact met de eetkamer en woonkamer, etc.

Landelijk, modern, en stoer interieur

Door het gebruik van echte materialen zoals beton, houten vloeren, eiken balken voor de constructie, kalkverf op de muren en een uitgekiend lichtplan, is een stoer, modern maar toch landelijk aanvoelend interieur ontstaan wat perfect aansluit bij de mensen en de omgeving.