Monumentale boerderij

Prachtig materiaalgebruik zorgt voor fijne sfeer.

  • AOZ

Brede doorgangen zorgen voor een fijne samenhang tussen de verschillende ruimtes. De grote ruimtes zorgen voor een extreem leefbare woning.

Contact

Facts

  • Landelijke uitstraling

    De landelijke kenmerken komen goed tot recht door de gekozen materialen.

  • Echte materialen

    Grote elementen van echte natuurlijke materialen zorgen voor de juiste sfeer.

  • Grijstinten door de hele woning

    De grijstinten die door de hele woning consequent zijn doorgevoerd geven een rustig beeld.

Verbouwing monumentale boerderij

De grote rigoureuze verbouwing van de boerderij was nodig om het weer geheel bij de moderne tijd te laten aansluiten. Door de juiste combinatie van ruwe materialen zoals de oude Belgisch hardstenen vloer, met de rustige kleuren voor de wanden, maken dat de oude spanten heel mooi een omlijsting van de ruimte vormen. De oude spanten geven deze boerderij echt het karakter, en is mooi om te zien dat ze op deze manier voor de toekomst bewaard zijn gebleven.

Stalen deuren

De grote dubbele stalen deuren zorgen voor een strakker, meer industrieel karakter. Doordat ze door de smid zijn gemaakt is het ambacht bij de details nog goed zichtbaar. De oude stalen puien die uit een gesloopt schooltje uit de buurt komen, zijn hersteld en in gelijke kleur afgewerkt.

Hal met luxe uitstraling

De hal zorgt met zijn grote bloktrap, luchtbrug en grote houten spanten (gebinten) voor een luxe uitstraling, mede door het sobere kleurgebruik.