Modern sfeervol rijksmonument

Stoere constructie met lichte kleuren gecombineerd.

  • AOZ

Oude elementen versterken de nieuwe uitstraling. De strakke nieuwe bouwkundige elementen geven een mooi contrast met de oude constructie.

Contact

Facts

  • Nadruk op oude constructies.

    De lichte kleuren en donkere oude houten balken accentueren de ruimte.

  • Compleet interieurontwerp

    In samenwerking met de bouwkundig architect hebben we het hele interieur ontworpen en zorg gedragen voor de levering van diverse interieuronderdelen.

  • Modern rijksmonument.

    De aanpassingen aan het rijksmonument versterken de oude uitstraling.

Modern rijksmonument

Het rijksmonument verkeerde bij aanvang van het project constructief in slechte conditie. Om het geheel weer aan de moderne eisen te laten voldoen is aan de binnenzijde constructief een nieuwe schil gemaakt van waaruit alle nieuwe onderdelen konden worden opgebouwd. Het accentueren van de kenmerkende monumentale elementen zorgt voor de juiste combinatie tussen oud en nieuw.

Lichte kleuren op muren en plafond.

Het accentueren van de constructie zorgt ervoor dat er lichte kleuren voor plafond en wanden gekozen moesten worden. Door verschillende materialen en structuren in een gelijke kleur te schilderen, met accentwanden op de juiste plek, is een heel rustige uitstraling ontstaan waarin diverse sfeeraccenten beter tot hun recht komen (bijv. chaise longue, renfiets, oude telefoon).