Luxe landhuis

robuust, stijlvol en een tikje glamour.

  • AOZ

De bouw van dit landhuis duurde door bijkomende vergunningsperikelen een aantal jaren. Deze tijd benutten de opdrachtgevers om een uitgebreid wensenpakket samen te stellen.

Contact

Facts

  • Stoer, stijlvol landhuis

    mooie grote rieten kap met overstek, schitterend grote keuken met uitzicht op tuin en zwembad.

  • Complete wellness beleving

    in het souterrain is een complete wellness gebouwd met sauna, stoomcabine, dompelbad, douche emmer etc.

  • Natuurlijke materialen

    alle toegepaste materialen in huis zijn echte, doorleefde, stoere materialen. De wasschaal op het toilet van de begane grond is zelfs eigen ambacht.

Landhuis waarin geleefd moet worden

Uitgangspunt van de verbouwing (de oude woning is compleet gesaneerd en de nieuwe woning is een frisse nieuwe start) moest zijn de leefbaarheid van de woning / stallen / garage. De inrichting en indeling moesten aansluiten bij de hobbies, waaronder uitzicht op de paardenwei vanuit de keuken, het verwerken van de jachttrofee├źn in de keuken, de grote ruimte om (semiprofessioneel) te kunnen koken, etc.

Luxe

De luxueuze uitstraling van dit landhuis komt vooral door het gebruik van authenthieke, warme materialen die hun eigen identiteit versterkt zien worden door de overige materialen in de ruimte. De vloeren matchen perfect met de accentwanden die door gedurfd kleurgebruik ook weer beter tot hun recht komen.