Langgevelboerderij 2.0

Deze boerderij heeft een tweede leven gekregen.

  • AOZ

In deze woning is in de nieuwe situatie een prettige verbondenheid voelbaar tussen de diverse leefruimtes.

Contact

Facts

  • verbouwing woonboerderij

    compleet nieuwe layout voor begane grond (fase1)

  • verbinding tussen tuin en woonhuis

    grote tuindeuren zorgen voor meer licht en openheid

  • lichte kleuren voor warme sfeer

    verouderde wandafwerking met lichte kleuren zorgt voor een nostalgische look.

Brabantse langgevel boerderij

Bij de verbouwing van deze boerderij mocht de hele begane grond heringedeeld worden. De vele afgesloten, kleine ruimtes gaven niet het juiste gevoel bij de ruime opzet van de boerderij zelf. Door het weghalen van veel muren, het maken van nieuwe doorgangen en het verplaatsen van verschillende functies in huis hebben we een prettig aanvoelend huis gemaakt. De verbinding tussen de leefruimtes maken dat je vanuit vrijwel elke hoek in huis contact kunt houden.

warme landelijke sfeer

Het gebruik van materialen met een doorleefde uitstraling (voor wanden en vloer) geven de woning een eigen gevoel en een gevoel van authenticiteit.  De materialen waren in het verleden al in de woning aanwezig en daarmee behoud het huis zijn oorspronkelijkheid.