Engelse cottage woning

renovatie cottage stijl woning

 • AOZ
 • AOZ

Deze Engelse stijl cottage is helemaal verbouwd naar een sfeervolle, moderne, rietgedekte woning met stoer kleurgebruik.

Contact

Facts

 • complete restyling en renovatie, vervanging van nieuwbouw.

  van een klein ogende cottage naar een ruim ogend landhuis

 • warme kleuren en materiaalgebruik, hergebruik van oude materialen

  Door het gebruik van oude materialen zorg je voor meer uitstraling, en tevens voor een kleinere CO2 print. Snijdt het mes aan twee kanten!

 • prijswinnend ontwerp voor de integratie van het interieur met domotica.

  Highley commended Cedia Awards (Oscar voor domotica integratie, via de Opera Domotica)

van cottage naar landhuis

De aanpassingen die uitgevoerd zijn hebben, hoewel er aan de buitenzijde geen uitbouw is gerealiseerd, voor een complete metamorfose gezorgd. Het kleine, compacte gevoel van de woning door het kleurgebruik en afwerking is omgedraaid naar een rustig, stijlvol en vriendelijk landhuis. De rieten kap vergroot het luxe gevoel en de bijpassende grijze kleuren voor de kozijnen geven een warme uitstraling. De koperen dakbekleding voor de erkers geven extra allure.

prijswinnend ontwerp en techniek

In deze woning is samen met de leverancier van de domotica techniek (de Opera) een prijswinnende realisatie tot stand gekomen. De wereldwijde organisatie Cedia organiseert elk jaar een gala waar de mooiste projecten getoond worden. We hebben een highly commended ontvangen in de plus categorie. De techniek is weggewerkt in kastwanden of op de juiste plekken geïntegreerd in de muren.

tijdloos ontwerp

Door het gebruik van oude materialen en natuurlijke tinten door de hele woning is een tijdloos ontwerp gemaakt waar de familie nog heel veel jaren van kan genieten.