Architectuur, passie en luxe

Buiten de lijntjes, niets is standaard in deze woning.

 • AOZ
 • AOZ

Dit prachtige, onder architectuur gebouwde woonhuis is met recht custom made in alle opzichten. Mooi verweerde natuurlijke materialen, gecombineerd met dikke, stoere luxe stoffen.

Contact

Facts

 • Stoere materialen gecombineerd met kunst

  Het combineren van stoere kleuren, betonvloeren en kunst heeft een warm, heel eigen en modern interieur opgeleverd.

 • Bourgondisch leven

  Door de grote keukenopstelling met alle apparatuur, de grote, sfeervolle wijnkelder en de diverse eethoeken kun je op veel plekken genieten van deze mooie woning.

 • Lef en vertrouwen

  Het vertrouwen wat we kregen van de opdrachtgevers bij het maken van het ontwerp en het realiseren van deze woning zullen we nooit vergeten.

Visie en passie

Door het architectonische ontwerp van de buitenzijde (ontwerp ge├»nspireerd door Frank Lloyd Wright, die natuur en architectuur combineert) wilde ik zeker het materiaalgebruik van het interieur voorop stellen. Grote elementen van hout afwisselen met beton, open met gesloten combineren. Op deze manier is een soort van “landmark” in de stad ontstaan. De details in de gevels worden met hetzelfde gevoel voor perfectie naar het interieur doorgetrokken.

Warm, modern en stoer interieur

Door het gebruik van echte materialen zoals beton, houten vloeren, maaskeien, stalen deuren, waaltjes etc. is een warme sfeer ontstaan, met een uitermate leefbaar karakter. De kunst aan de muur geeft eigenheid aan de hele woning, en door het goede kleurgebruik komt deze ook goed tot recht.