Statige boerderijwoning

Uitstraling door de juiste stijlkenmerken

 • AOZ
 • AOZ

Deze prachtige boerderijwoning is echt een gezinswoning. Grote ruimtes en spannende doorkijkjes geven het een vriendelijk gevoel.

Contact

Facts

 • Natuurlijke stoere uitstraling

  Door het toepassen van betonvloeren, eiken spanten, stalen balustrades met glas is een stoere, natuurlijke uitstraling ontstaan.

 • Compleet ontwerp

  Compleet ontwerp onder onze regie opgezet, waardoor er een betere samenhang tussen binnen en buiten kon worden bereikt.

 • Spannende zichtlijnen

  Door op de goede plaatsen grote zichtlijnen te maken ontstaat er verbondenheid en krijg je een vriendelijke uitstraling.

Moderne boerderijwoning

Het ontwerp van de woning is open met veel verbinding tussen de diverse gebruiksfuncties. Op deze manier is een levendige woning ontstaan waar iedereen in het gezin de verbondenheid met elkaar voelt. Omdat we de uitgangspunten van de buitenzijde perfect konden laten samengaan met die van het interieur, hebben we een perfecte combinatie kunnen maken waarin sfeer, materiaalgebruik, vormgeving en uitstraling elkaar versterken.

Landelijk, modern, en stoer interieur

Door het gebruik van echte materialen zoals beton, houten vloeren, eiken balken, waaltjes en (voor het exterieur) riet, ontstaat een moderne en statige boerderijwoning. Details in vormgeving en metselwerk versterken dit nog extra.